Tilaus - ja toimitusehdot

Tilaaminen
Tilaaminen verkkokaupasta
Kerää valitsemasi tuote/tuotteet ostoskoriin. Jatka kassalle ja kirjaa tietosi toimitusta varten. Tämän jälkeen valitse maksutapa ja tarkista tilausvahvistus sähköpostistasi.
Maksutavat

Resultado de imagen de PayPal VisaMastercardAmerican ExpressApple Pay

Tuotteen toimittaminen
Toimituskulut alkaen 4
Ilmainen toimitus, kun tilaat 6 tuotetta tai enemmän. 
Toimitusaika
Toimitamme tilaukset kuljetukseen tyypillisesti 1-3 arkipäivässä.
Toimitustapa
Tilaamasi tuote/tuotteet toimitetaan lähipostiisi. Jos haluat noutaa paketin postin pakettiautomaatista tai haluat lähetyksen suoraan kotiin, ota meihin yhteyttä myynti@dentalkit.fi  
 
Tilausehdot
Toimitus alkaen 4€
Ilmainen toimitus, kun tilaat 6 tuotetta tai enemmän.
Tilauksen käsittely
Toimitamme tilauksesi kuljetukseen pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä. Mikäli jokin tilaamasi tuote on loppunut tai tarvitsemme lisätietoa tilaukseesi liittyen, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
Jos tilauksesi on pienikokoinen, lähetämme sen postitse kirjeenä suoraan tilauksessa merkittyyn postiosoitteeseen. Muussa tapauksessa tilaus lähetetään valitsemallasi toimitustavalla.
Tilausvahvistus
Lähetämme automaattisesti sähköpostitse tilausvahvistuksen tilauksestasi. Tilausvahvistuksen saatuasi, tarkista että tiedot tilausvahvistuksessa ovat oikein.
Mikäli et saa tilausvahvistusta, tarkista ensin sähköpostisi roskapostikansio.
Jos tilausvahvistusta ei löydy, ota meihin yhteyttä myynti@dentalkit.fi
 
Tilauksen peruuttaminen
Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, jos haluat peruuttaa tilauksesi myynti@dentalkit.fi Ota kuitenkin huomioon, että jo lähetettyä tilausta ei voi peruuttaa.
Tilauksen noutamatta jättämistä ei tulkita peruutuksena tai palautuksena.
Muuta huomioitavaa
Asiakas on vastuussa antamansa toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron oikeellisuudesta. Jos asiakkaan antamat tiedot ovat virheelliset ja posti tai muu rahdinkuljettaja palauttaa lähetyksen lähettäjälle, Dentalkit.fi veloittaa asiakkaalta lähetys- ja palautuskulut. Mikäli saajan nimi on eri kuin ovessa tai postilaatikossa oleva nimi tulee käyttää c/o merkintää (“vastaanottajan nimi c/o ovessa oleva nimi).
Palauttaminen
Tuotteiden palauttaminen
Voit palauttaa tilaamasi tuotteet14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kulut.
Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja niiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan. Palautettavien tuotteiden tulee olla ehjiä ja täysin myyntikelpoisia, jotta palautus voidaan hyväksyä. Mikäli edellä mainittuja ehtoja ei ole noudatettu, yrityksellä on oikeus periä tuotteiden täysi hinta.
Jos haluat palauttaa tuotteen toimi seuraavasti:
  1. Ilmoita palautuksesta 14 päivän sisällä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: myynti@dentalkit.fi Ilmoita palauttamasi tuotteet ja tilausnumero. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Toimi viestissämme annettujen ohjeiden mukaisesti.
  2. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.
Virheellinen tai viallinen tuote
Jos olet vastaanottanut virheellisen tai viallisen tuotteen, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian osoitteeseen: myynti@dentalkit.fi, kuitenkin 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.