Tulossa pian! BioMin™ F- hammastahnat lapsille!

BioMin™ F- innovatiivinen hammastahna, joka uudelleen mineralisoi hampaita on pian saatavilla lasten versiona (BioMin™ F- hammastahna lapsille).

Lapsille suunnattu BioMin F- hammastahna tarjoaa erinomaisen suojan lasten hampaille. Perustuen samaan innovatiiviseen teknologiaan kuin alkuperäinen BioMin F, lapsille suunnattu hammastahna vapauttaa samalla tavalla hitaasti ja yhtäjaksoisesti fluoria, kalsiumia ja fosfaattia muodostaen hampaan pinnalle suojaavan kerroksen vahvistaen hammaskiillettä.  

Ystävällinen dinosaurushahmo Bino on suunniteltu lapsille, jotta se herättäisi lasten mielikuvituksen ja tekisi hampaiden harjaamisesta hauskaa. Bino esiintyy BioMin F- lasten hammastahnan pakkauksessa, palkintotarroissa ja muissa lähteissä. Lasten hammastahna on saatavilla kahdessa eri maussa: mansikka ja meloni. Hammastahnan koostumus on geelimäinen ja se ei sisällä titaanidioksidia. Sitä ei ole testattu eläimillä ja se sopii vegaaneille. Lisäksi sillä on halal-sertifikaatti. Se on tarkoitettu 3-6- vuotiaille lapsille.

BioMin F- lasten hammastahna mineralisoi ja vahvistaa lasten hampaita luoden suojan, joka torjuu tehokkaasti happohyökkäyksiä. Aikuisille tarkoitetun tuotteen menestyksen pohjalta lapsille suunnattu hammastahna toimii samalla periaatteella vapauttaen hitaasti mineraaleja hampaiden pinnoille ja parantaen hampaiden suojaa.  BioMin F- tuotteessa hyödynnetyn teknologian on osoitettu olevan turvallinen lapsille. Myyntihinta lasten BioMin F- hammastahnalle on 5,50 euroa/tuubi(35ml.) 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme: myynti@dentalkit.fi