Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä on bioaktiivinen lasi?

Bioaktiivinen lasi kuuluu synteettisiin silikaattipohjaisiin pinta-aktiivisiin biomateriaaleihin, joita hyödynnetään luu- ja plastiikkakirurgiassa monin eri tavoin. Sillä on luun kasvua ohjaavia ja edistäviä vaikutuksia. Kemialliselta koostumukseltaan se poikkeaa ns. tavallisesta ikkunalasista. Bioaktiivista lasia on tutkittu laajasti ja sitä voidaan hyödyntää ihmiskehossa mm.  korjaamaan vaurioituneita luita. BioMin - hammastahnojen palkittu koostumus on tulos vuosien tutkimuksesta bioaktiivisiin lasimateriaaleihin.

Onko BioMin ™ F- hammastahna vain henkilöille, joilla on herkät hampaat?

BioMin ™ F- hammastahna on monipuolinen tuote, jonka ominaisuudet ovat hyödyksi kaikille käyttäjille.

Miksi BioMin ™ F- hammastahnassa on niin alhainen fluoripitoisuus?

Alennetut fluoritasot vähentävät hammasfluoroosin riskiä.BioMin F hammastahna toimii myös täysin eri tavalla kuin muut perinteiset hammastahnat. Perinteisissä hammastahnoissa fluorin teraupeuttiset vaikutukset häviävät noin 90 minuuttia hampaiden pesun jälkeen. BioMin F- hammastahna sen sijaan pystyy vapauttamaan alhaisen määrän fluoria jopa 12 tuntia harjaamisen jälkeen. Fluorin hidas ja hallittu imeytyminen on huomattavasti tehokkaampaa fluorin käytössä. Tästä syystä BioMin ™ F -fluoripitoisuuden tason ei tarvitse olla yli 600 ppm. 

Mikä on fluoroosi?

Fluoroosi johtuu liiallisesta fluorin saannista ja se aiheuttaa hammaskiilteen poikkeavuuksia. Kiilteessä voi olla valkoisia raitoja ja/tai pilkkuja. Fluoroosin aiheuttamien vaurioiden johdosta hampaat voivat olla normaalia hauraammat.

Voiko BioMin F - hammastahnaa käyttää raskauden aikana?

Vaikka BioMin ™ F: n käytöstä raskaana oleville naisille ei ole vielä tehty kliinistä tutkimusta, emme näe syytä, miksi sitä ei voisi käyttää raskauden aikana. Alempi fluoripitoisuus on hyvin suositusten sisällä eikä  ennakoitavissa olevaa riskiä ole todettu. 

Voivatko lapset käyttää BioMin F hammastahnaa?

Vaikka BioMin F: n käytöstä lapsille ei ole vielä tehty kliinistä tutkimusta, emme näe syytä, miksi lapset eivät voisi käyttää sitä. Alempi fluoripitoisuus on hyvin suositusten sisällä eikä  ennakoitavissa olevaa riskiä ole todettu.

Olemme kiinnostuneita vastaaman kysymyksiinne BioMin tuotteista. Jos haluat lisätietoja ota meihin yhteyttä.