BioMin F- ja BioMin C-hammastahnat äänestetty parhaiksi hammastahnoiksi Australiassa

Australialaiset kuluttajat äänestivät BioMin F- ja BioMin C- hammastahnat parhaiksi tuotteiksi kuluttajien mielipidesivustolla www.productreview.com.au/c/toothpastes


Australialaiset antoivat BioMin F- hammastahnalle kokonaisarvosanan 4.8 (146 arviointia) ja BioMin C- hammastahnalle kokonaisarvosanan 4.9 (20 arviointia), luokitellen molemmat tuotteet korkeammalle kuin 53 muuta hammastahnaa, joista monet ovat tunnettuja tuotemerkkejä. Positiivisia 5:n tähden arvosteluita lähetetään edelleen. Monissa tarinoissa mainitaan kuinka BioMin on auttanut hammasongelmissa ja näin ollen parantanyt kuluttajien elämänlaatua.

Yksi arvioija kommentoi:

“Minulla oli uskomattoman herkät hampaat etenkin takahampaat. BioMin on auttanut valtavasti kivun kanssa; huomasin ensimmäisen viikon aikana, että voin juoda jäistä kylmää vettä ilman ongelmia”. Taaperoikäisen lapsen äiti kertoi lapsellaan olleesta vakavasta hampaiden kulumisesta, joka oli seurausta useista antibioottikuureista. Lapsen äiti kommentoi: “Kuukauden sisällä hampaat näyttivät uskomattomilta.” Äiti oli niin yllättynyt tuloksista, että hän julkaisi ennen ja jälkeen kuvia lapsensa hampaista.

Toinen tyytyväinen äiti totesi: “Kaksi viikkoa BioMin F- hammastahnan käytön aloituksesta nuoren tyttäreni *hypomineralisaatiosta johtuva hampaiden vihlonta on huomattavasti vähentynyt”. Arviot ovat olleet ylivoimaisesti positiivisia: 130/143 arvioinnista BioMin F- hammastahna sai viiden tähden arvion. Tuotteen maku sai pistemäärän 4,7/5. Eräs kuluttaja Sydneystä kommentoi BioMin F- hammastahnasta: “Tämä on paras mineralisoiva hammastahna mitä olen ikinä käyttänyt. Rakastan sitä.”

(*Hypomineralisaatio: Hampaassa voi olla vaaleita laikkuja, hammaskudosta on normaalisti, mutta se on hauraampaa. Kiillehäiriöinen hammas reikiintyy usein herkästi ja saattaa vihloa.)

“BioMin F- on tästä lähtien ainoa hammastahna, jota käytän”, totesi Amanda P. “Olen aina tarvinnut hammastahnaa herkille hampaille, koska minulla on erittäin huono hammaskiille…Tämä hammastahna on fantastinen. Hampaani tuntuvat vahvemmilta ja mielestäni BioMin F on parempi kuin mikään muu tuote mitä olen käyttänyt.”

Kommentit kuten “erinomainen”, “loistava”, “hämmästyttävä” ja “uskomaton” ovat tyypillisiä ja kuluttajat kommentoivat hampaiden vihlonnan vähentyneen, kehuvat uudelleen mineralisoinnin etuja ja nauttivat mausta sekä puhtauden tunteesta, jonka he kokevat tuotteen antavan. Lisäksi useat vanhemmat kommentoivat lastensa pitävän hammastahnan miedosta mintun mausta. Markkinoille on tullut hiljattain myös pienemmille lapsille suunnattu BioMin F- lasten fluorihammastahna, joka on saatavilla mansikan ja melonin makuisena. Lukuisat kuluttajat ovat korostaneet, että BioMin F- hammastahna on loistava vaihtoehto henkilöille, jotka noudattavat vegaanista ruokavaliota tai ovat allergisia maitotuotteille ja asiakkaat arvostavat sitä, että yritys kiinnittää huomiota ympäristöasioihin.

BioMin C- hammastahna sai samalla tavalla ylistäviä arvosteluja; 18/20 olivat viiden tähden arviointeja. ”toistaiseksi se on ollut loistava”, Madeleine R. totesi. ”Olin tyytyväinen, kun löysin fluorittoman hammastahnan, joka vahvistaa hampaita. Käytettyäni tuotetta kuukauden ajan hampaani tuntuvat vahvemmilta ja kenties näyttävätkin kirkkaammilta. Suosittelisin tuotetta henkilöille, jotka haluavat paremman tuotteen kuin supermarkettien brändit.”

Eräs asiakas kommentoi: ”Toivon, että olisin tiennyt BioMin C- hammastahnasta aikaisemmin. Tuote on tehnyt minuun vaikutuksen ja hampaani tuntuvat puhtailta ja vahvoilta. Se on todellakin auttanut lievittämään hampaiden vihlontaa, jota olen kokenut aikaisemmin. Suosittelen lämpimästi- et tule katumaan!”

Les Szabo LAZARK Medical jälleenmyyjä Australiasta totesi: “On nöyrä olo työskennellä tuotteen parissa, josta on ollut hyötyä niin monille ihmisille. Kun lukee arvioinnin tai asiakkaan sähköpostin, jossa kerrotaan, että BioMin- hammastahnasta on ollut merkittävää hyötyä heidän suunterveydelleen, se tekee kaikista pitkistä työpäivistä kannattavia varsinkin silloin, kun asiakas on lapsi.”

BioMin- hammastahnat ovat saaneet *TGA:n hyväksynnän Australiassa ja *CE merkinnän Euroopassa niiden tehokkuudesta, turvallisuudesta- ja hampaiden yliherkkyyden (vihlonnan) lievittämisestä.

*TGA- Therapeutic Goods Association- Osana terveysministeriötä TGA suojaa ja parantaa Australian yhteisön terveyttä säätelemällä tehokkaasti- ja oikeaoppisesti terapeuttisia tuotteita.

*CE merkintä- Tuotteessa oleva CE-merkintä tarkoittaa sitä, että tuote täyttää sitä koskevat EU direktiivit ja asetusten vaatimukset. CE-merkittyjä tuotteita saa markkinoida koko EU/ETA-alueella ilman lisätestejä.

Voit lukea alkuperäisen artikkelin täältä (Julkaistu 11.7.2020)