Suuhygienistin mielipide

 

Asiakkaat rakastavat BioMin F- hammastahnan tarjoamaa pitkäkestoista suojaa

Donna Paton, Irlannin suuhygienistien yhdistyksen puheenjohtaja, Irlannin Mullingarista, on itse käyttänyt ja suositellut BioMin F- hammastahnaa asiakkailleen noin kahden vuoden ajan.

 “Asiakkaat rakastavat Biomin F- hammastahnaa joka menee kuin kuumille kiville”, kertoo Donna Paton. Donna ja hänen hammaslääkäri kollegansa tohtori Anne O´Donnell olivat kiinnostuneita BioMin F- hammastahnan tiedetaustasta. Heitä viehätti erityisesti  hammastahnan koostumus, joka vapauttaa fluoria hitaasti hampaiden pinnoille tarjoten pitkäkestoisen suojan ja edistäen hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista.

Kokeiltuaan itse BioMin F- hammastahnaa, Donna suosittelee sitä nyt myös asiakkailleen, joilla on erilaisia hammasvaivoja. Erityisesti apua hammastahnasta on hampaiden vihlontaan, mutta hän on huomanut olevan hyötyä myös asiakkailla, joilla on ongelmia suun kuivumisesta. 

”Se tuntuu kosteuttavan hampaita paremmin ja on miellyttävämpi kuin muut hammastahnat”, hän totesi. Donna käyttää nyt rutiininomaisesti BioMin F- hammastahnaa erilaisten toimenpiteiden kuten hammaskiven poiston tai ilmapuhalluksen jälkeen. Hänellä on tapana antaa asiakkailleen BioMin F näyte, jonka he voivat ottaa mukaan kotiinsa ja  käyttää sitä myös ennen ja jälkeen valkaisuhoitojen.

Donna on huomannut myös lasten pitävät tunteesta, jonka BioMin F- hammastahna saa aikaan. ”Se tuntuu kevyeltä”, hän sanoi, ja asiakkaat pitävät puhtauden tunteesta, jonka BioMin F saa aikaan. ”Asiakkaiden pyydettyä hammastahnasuosituksia, olen kertonut useiden hammastahnojen olevan hyvin samankaltaisia, mutta BioMin toimii eri tavalla. Se antaa pitkäkestoisen suojan ja uudelleen mineralisoi hampaat. Asiakkaat rakastavat sen antamaa puhtauden tunnetta, mutta myös tietoa, että BioMin tarjoaa paremman suojan heidän hampailleen.”  Donna korostaa suuhygienistin roolin merkitystä asiakkaiden suun terveyden ylläpitämiseksi ja ohjeistusta BioMin F- hammastahnan käytöstä. ”Mikään muu tuote ei toimi samalla tavalla kuin BioMin F”, hän totesi. ”Siinä on kaikki hammastahnassa toivomasi elementit ja suuhygienistien pitäisi saada kaikki mukaan suosittelemaan sitä asiakkaille heidän suunsa terveyden parantamiseksi.”

Voit lukea alkuperäisen artikkelin täältä. (Julkaistu 3.11.2019)