Suun terveydestä huolehtiminen

Suun terveyden vaikutukset hyvinvointiin

Suun terveys vaikuttaa koko elimistön hyvinvointiin. Huono suunterveys voi altistaa monille eri sairauksille kuten valtimokovettumataudille tai sydänsairauksille. Sen vuoksi onkin erityisen tärkeää huolehtia suun terveydestä.

On suositeltavaa harjata hampaat kahdesti päivässä. Sähköhammasharjan on todettu puhdistavan hampaita tehokkaammin kuin manuaalinen hammasharja. Lisäksi terveelliset elämäntavat ja säännölliset hammaslääkärikäynnit tukevat suun terveyttä.

Hampaiden yliherkkyys on yllättävän yleinen vaiva

 Hampaiden yliherkkyys eli vihlominen on varsin yleinen vaiva, josta kärsii jopa 40% väestöstä. Hammaskiille on vahva, mutta se voi kulua monista eri syistä. Kun hammasluuta suojaava hammaskiille on vaurioitunut syystä tai toisesta, se altistaa hammasluun ulkoisille ärsykkeille, jotka voivat johtaa hampaiden vihlontaan, kulumiseen tai reikiintymiseen.

Hampaiden vihlomisen syyt ovat moninaiset kuten hampaassa oleva reikä, harjausvaurion aiheuttama ienvetäytymä tai hampaiden kuluminen. Hampaiden vauriot voivat aiheutua väärästä harjaustekniikasta, johon liittyy myös liian kovaharjaksisen hammasharjan käyttö ja liian voimakas hampaiden harjaaminen. Muita syitä ovat kuluttuva purenta tai liian happamia tuotteita sisältävä ruokavalio.

BioMin ™ hammastahnat on kehitetty erityisesti hampaiden yliherkkyyden hoitoon

BioMin ™ tuotteet ovat tulosta vuosien tutkimukseksesta bioaktiivisten lasimateriaalien ominaisuuksiin. BioMin ™ F- hammastahna on saanut tunnustusta erityisesti sen ainutlaatuisesta koostumuksesta, joka vähentää hampaiden vihlomista ja korvaa hampaiden pinnalta menetettyjä mineraaleja. Perinteisissä hammastahnoissa fluorin teraupeuttiset vaikutukset häviävät noin 90 minuuttia hampaiden pesun jälkeen. BioMin F- hammastahna sen sijaan pystyy vapauttamaan alhaisen määrän fluoria jopa 12 tuntia harjaamisen jälkeen luoden hampaan pinnalle ikäänkuin “suojapanssarin”.

BioMin ™ C- hammastahna soveltuu henkilöille, jotka eivät halua käyttää fluoripitoista hammastahnaa. Sen ominaisuudet ovat samankaltaiset kuin BioMin ™ F- hammastahnassa. BioMin ™ tuotteiden  käytöstä on hyötyä, vaikka henkilöllä ei esiintyisi hampaiden vihlomista. Ne tarjoavat tehokkaan suojan hampaille, josta on hyötyä suun terveydelle ja sitä kautta koko elimistön hyvinvoinnille.

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista